Sunday, September 8, 2019

How to Train Your Dragon 3 The Hidden World - Ejderhanı nasıl Eğitirsin 3 Gizli Dünya 2019

Uzun zamandan beri beklediğim serinin 3. filmini izledim . Serinin ilk yapımları hem içerik hem de işlenişi ile çok etkili ve başarılılardı. Durum böyle olunca ve 3. film içinde belli bir beklenti oluşmasından daha doğal ne olabilir ki?


Çok kısa bahsetmeden edemeyeceğim, kahramanımız ilk filmde ezberleri bozarken, fedakarlık yapmayı ağır bedelle öğrendi. Yine ikinci bölümde gizli bir dünyaya geçit ve orada annesini bulmuş, ve yine fedakarlığı çok ağır bir  bedelle yeniden tecrübe etmişti.


Gelelim serinin son filmine. Çok klişe olacak ama, Godfather 3 kadar gereksiz olduğunu söyleyebilirim. Yine bir azılı düşman. Daha öncekinden daha bir azılı, daha bir acımasız. Daha çok uğraşmak lazım. Gecenin öfkesinden bir tane daha varmış aslında. Aslında bir tane daha gizli dünya varmış mış mış. Maalesef çok sevdiğim bu seri de kendine yakışmayan bir finalle son buldu. Bir uzman değilim, sade bir izleyici olarak bu bölümün aradan geçen zamana rağmen buram buram ticari olması ve öncekilerden etki olarak, mesaj olarak zayıf kalmasını hiç beğenmedim. 

İzleyici olarak bu filme 10 üzerinden 6 veriyorum.




Sizler de düşüncelerinizi paylaşır mısınız?


No comments:

Post a Comment